mandag den 19. april 2010

En tilføjelse til familien

Efter Bonzo's aflivning, blev der virkelig stille her i huset. Der manglede noget og tanken om at skulle gå herhjemme alene uden selskab, var ikke særlig rar. Så da Brians bror fortalte om en hvalp der manglede et hjem, blev vi enige om i hvert fald at kigge på den. Så da vi kom til Sjælland tog vi ud og kiggede på hunden. Vi var meget i tvivl, da der er så kort tid til jeg skal føde, og alle kloge hoveder fraråder, at få en hvalp samtidig medet spædbarn. Så intet var sikkert da vi kørte derud.

Da vi så ham og hans far (en ren lab, moderen er schæfer/golden ret.), var vi solgt. Han ville passe perfekt ind hos os. Han var den sidste i et kuld på 10 og skulle aflives hvis vi ikke tog ham. Så var der jo ikke noget at diskutere, så en time senere kørte vi hjem med en hindehvalp på 16 uger.

Det første billede er fra vores første gåtur. Her sidder han og knurrer af 4 heste. En rigtig farlig lille herre.

Vi skulle tilbringe resten af weekenden hos Brians forældre, inden vi skulle en uge til Nordsjælland, fordi Brian skulle på kursus. Så den lille hun fik lov at møde en masse mennesker og hunde. Og han tog alting rigtig fint.

Han er desværre ikke noget stort puttehoved, men kan dog overtales til en lille smule hygge. Det skal han jo nok lære, for han er svær at lade være.

I Fredensborg fik han lov at møde min nevø og mine niecer og det synes han kun var hyggeligt. For os var det en fornøjelse at se ham med børn, da Bonzo ikke var tryg ved dem. Ham her håber jeg på kan blive så socialiseret så det ikke er noget problem.

Ingen kommentarer: